24Baby lanceert Duits platform: 24Schwanger.de

Ons team is de afgelopen maanden druk bezig geweest om een Duitse website op te zetten. Dit is voor ons een logische eerste stap richting een internationale uitbreiding.

Lancering Duitse website

Door onze ervaringen met 24Baby.nl – gestart vanaf nul vanuit een zolderkamer – hebben we geleerd hoe je een succesvol platform kan neerzetten. We hebben nu de kans om deze kennis en ervaring te gebruiken om ook in het buitenland een vergelijkbaar platform op te bouwen. De software voor onder andere de website, app en nieuwsbrief hebben we bovendien al ontwikkeld voor 24Baby.nl. Onze eerste stap zetten we in Duitsland met 24Schwanger.de.

Groei met ons mee

Hoewel de bezoekersaantallen nu nog laag zijn, groeien deze snel. Binnenkort gaan we kijken hoe we in Duitsland adverteerders kunnen bedienen met doelgerichte campagnes. We zijn hiervoor op zoek naar strategische partners voor de lange termijn. Zo willen we samen met deze partners groeien op de Duitse markt.

Adverteren in Duitsland

Is jouw merk in Duitsland actief en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij 24Schwanger.de? Laat het ons weten!

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

We horen graag van je!

Neem contact op