Onze 6 kernwaarden voor een succesvolle campagne

Bij 24Baby.nl werken we met een gedreven en creatief team. Zo tuigen we campagnes op die zowel voor lezer als adverteerder interessant en relevant zijn.

Wat je van ons kan verwachten?

1. Snel schakelen

Doordat we een relatief klein team zijn, kunnen we snel schakelen. Je kan van ons binnen één werkdag een reactie verwachten. En als het aan ons ligt, staat jouw nieuwe campagne volgende week online.

2. Behulpzaam contact

We proberen je verder te helpen en denken graag in oplossingen. Zodra je bij ons adverteert, heb je een vaste contactpersoon. Maar, geen zorgen: iedereen bij ons is van jouw campagne op de hoogte. Zo kunnen we je altijd adequaat helpen.

3. Sympathiek en relevant

Content is bij ons het belangrijkst. Daarom vind je bij ons geen full-page takeovers of schreeuwende advertenties. Met de commerciële content op 24Baby.nl bekijken we dus goed hoe deze de lezer verder helpt. We zorgen ervoor dat jouw content vooral die lezers bereikt voor wie het écht interessant is. Daar wordt jouw merk en/of product ook beter van.

4. Inzicht

Als marketeer sta je aan het roer van jouw campagne op 24Baby.nl. We sturen maandelijkse rapportages en geven je bij grotere campagnes realtime inzicht in de campagneresultaten middels een dashboard. Tussentijds aan de knoppen draaien is altijd mogelijk als de campagne daar beter van wordt. Geen verrassingen achteraf, maar gedurende de gehele campagne controle en inzicht.

5. Betrouwbaarheid

We stellen realistische doelen aan het begin van de campagne en beloven niets wat we niet kunnen waarmaken. We weten wat wel en niet goed werkt en kunnen jou daarin goed adviseren. Afspraken komen we na en we zetten ons graag extra in om jouw campagne tot een succes te maken.

6. Waar voor je geld

Geen torenhoge kosten, maar een doelgerichte campagne voor een eerlijke prijs. We denken altijd mee hoe we jouw doelstellingen binnen jouw budget kunnen realiseren.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

We horen graag van je!

Neem contact op