24Baby.nl-app al meer dan 100.000 keer gedownload

De 24Baby-app is sinds de lancering medio 2019 al meer dan 100.000 keer gedownload. Met meer dan 12.000.000 pageviews per maand en 300.000 reacties is de app een van de snelst groeiende mobiele platforms in Nederland.

Met de 24Baby-app kunnen (aanstaande) ouders de ontwikkelingen rondom hun zwangerschap en baby volgen én met elkaar in contact komen. Hiermee bereikt de app een grote groep ouders precies op het juiste moment met relevante content.

Mijlpalen in het eerste halfjaar

Het succes van de 24Baby-app overtreft alle verwachtingen. Zo heeft het platform een vaste plek in de top-40 binnen de categorie ‘Gezondheid’ in de Nederlandse App Store. Hiermee is het de populairste app met een community voor (aanstaande) ouders. Het platform is hiernaast door iCulture.nl uitgeroepen tot een van de leukste nieuwe apps van de maand juli.

Andere mijlpalen tot nu toe zijn:

  • 111.000 downloads
  • 12.000.000 pageviews per maand
  • 25.000 topics
  • 300.000 reacties

Voordeel voor adverteerders

De afgelopen maanden zijn er succesvolle pilots uitgevoerd omtrent adverteren binnen de app. Hierbij is vooral geëxperimenteerd met het tonen van banners aan specifiek geselecteerde doelgroepen. Gebruikers krijgen hierdoor alleen relevante content te zien. Adverteerders kunnen er dus zeker van zijn dat hun boodschap bij exact het juiste publiek terechtkomt. Dit zorgt voor campagnes waarbij budget en bereik zo optimaal mogelijk worden benut.

De 24Baby-app is gratis te downloaden. De community en het forum binnen de app zijn ook te bezoeken via onze website.

Benieuwd naar de app?

Heb je vragen over de (mogelijkheden van de) app? Of heb je een leuk idee?

Neem contact op