Vacature ad-interim community manager

24Baby.nl is per 1 januari 2021 op zoek naar een ad-interim community manager. Aan jou de uitdagende en leuke taak om onze community actief en enthousiast te houden.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als community manager ben je verantwoordelijk voor al het contact met de bezoekers van 24Baby.nl en het contact dat zij onderling hebben via onze kanalen. Dit gaat om het contact via de mail, social media en – met name – ons forum (app en website).

Met maandelijks ongeveer 200.000 nieuwe berichten in onze community kan je dat natuurlijk niet alleen. Hiervoor werk je samen met collega’s en een grote groep enthousiaste moderators. Hierbij ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen of lastige situaties. Dit kunnen technische problemen zijn, maar bijvoorbeeld ook het oplossen van conflictsituaties tussen verschillende forumleden.

Naast je tijd als community manager is er over het algemeen tijd om werkzaamheden te verrichten als redactielid. Hiervoor schrijf je inhoudelijke artikelen voor de website en verbeter je bestaande artikelen.

Wie zoeken we voor deze functie?

  • Je bent communicatief sterk en kan je schriftelijk goed uitdrukken.
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen en kan daardoor berichten goed interpreteren.
  • Je hebt een goed gevoel voor wat wel en niet gezegd kan worden.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om gepast op te treden als mensen zich niet houden aan onze richtlijnen.
  • Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om informatieve artikelen te schrijven.
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Je bent proactief en ondernemend.
  • Je hebt affiniteit met de online wereld.
  • Je beschikt over een hbo- of wo-denkniveau.
  • Je bent goed in samenwerken en weet resultaat met plezier te combineren.

Je hoeft dus niet zwanger te zijn of kind te hebben. Je moet het onderwerp natuurlijk wel interessant vinden.

Wie zijn wij?

24Baby.nl is de online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Maandelijks bereiken we meer dan 1.8 miljoen bezoekers. Dit zijn voornamelijk mensen met een kinderwens, zwangere vrouwen en ouders van een baby. In totaal worden er maandelijks 9 miljoen pagina’s op de website bekeken en 23 miljoen in de app.

Als relatief jonge organisatie is 24Baby.nl een informele, dynamische omgeving met iedere dag weer nieuwe uitdagingen. Wij zijn gevestigd in Leiden (Middelstegracht 89v).

Wat bieden wij?

24Baby.nl groeit nog steeds snel. Dit zorgt ervoor dat jij met ons mee kan groeien. Ook de functie is relatief nieuw, waardoor je deze ook deels op basis van je eigen inzichten kan invullen. Je leert verder alles over het schrijven voor online kanalen en uiteraard alles over community’s. Je wordt onderdeel van een hecht team en doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, krijg je direct veel verantwoordelijkheid.

Een functie van 32 of 40 uur per week behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie bieden wij een contract voor 7 maanden aan. De functie is in principe ad-interim, maar afhankelijk van de groei van onze community, sluiten wij niet uit dat je langer kan blijven.

Salarisindicatie: € 2.000 tot € 2.200 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan voor zondag 8 november 2020 een mail naar matthijs@24baby.nl t.a.v. Matthijs. Je hoeft geen serieuze sollicitatiebrief te sturen, een vlotte, enthousiaste mail stellen wij evenzeer op prijs! Vergeet niet je cv toe te voegen. Eventuele vragen mag je natuurlijk ook tussentijds mailen. Wie weet tot snel!

Werken bij 24Baby.nl

Wil je meer weten over werken bij 24Baby.nl of toch op zoek naar een andere vacature?

Alle vacatures