Contact

Heb je een vraag, opmerking of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via info@24baby.nl.

Bekijk wel eerst even de veelgestelde vragen. Misschien staat jouw vraag er wel al tussen.

Dat kan via deze link: Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief >

Of doe dit onderaan alle pagina’s op 24Baby.nl in het paarse vlak. Vul je uitgerekende datum (of de geboortedatum van je baby) en je e-mailadres in. Klik daarna op inschrijven. Vanaf dat moment ontvang je iedere week updates over de ontwikkeling van je baby.

Onder iedere mail die je van ons ontvangt, staat in het zwarte vlak een link ‘uitgerekende datum wijzigen’ of ‘geboortedatum wijzigen’. Klik hierop en je komt op een pagina waar je de uitgerekende datum of geboortedatum kan wijzigen.

Lukt dit niet? Stuur dan een verzoek naar info@24baby.nl.

Onder iedere mail die je van ons ontvangt, staat in het zwarte vlak de link ‘afmelden’. Als je op deze link klikt, ben je direct uitgeschreven.

Kan je de link niet vinden? Stuur dan een verzoek om je uit te schrijven naar info@24baby.nl.

Ja, dat kan. Voeg een tweede zwangerschap/baby toe via deze link >

Ook heb je bij iedere mail die je ontvangt de mogelijkheid om je voor een tweede nieuwsbrief aan te melden. Doe dit via de links ‘uitgerekende datum wijzigen’ of ‘geboortedatum wijzigen’ (onderaan de mails in het zwarte vlak). Op het scherm dat opent, kan je een tweede datum toevoegen.

Wij staan altijd open voor enthousiaste bloggers. We stellen wel als voorwaarden dat de content uniek is (nergens anders op internet verschenen) en dat er geen commerciële boodschap of commercieel belang is.

Helaas kunnen we voor bloggen geen vergoeding bieden. Wel bieden we je een groot bereik en een mooie aanvulling op je cv. Enthousiast? Stuur gerust een eerste blog of aanvullende vragen naar info@24baby.nl. De redactie beoordeelt vervolgens of je blog bij 24Baby.nl past. Je krijgt altijd een reactie.

Wil je een commercieel gastblog plaatsen? Neem dan contact op via adverteren@24baby.nl of lees meer over adverteren op 24Baby.nl.

24Baby.nl is altijd op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste stagiair(e)s. Bekijk onze huidige vacatures >

Contactgegevens

Middelstegracht 89v

2312TT Leiden

info@24baby.nl