24Baby.nl lanceert nieuwe podcast ‘Jouw Zwangerschapsweek’

In augustus 2021 hebben we de podcastserie ‘Jouw Zwangerschapsweek’ gelanceerd. In elke aflevering hoor je wat er in die week van de zwangerschap speelt. Er is ook ruimte voor adverteerders om hun merk uit te lichten. De podcast is vanaf nu op alle bekende podcastplatforms – zoals Spotify en Apple Podcasts – te beluisteren.

Informatief én herkenbaar

Roos, communitymanager bij 24Baby.nl: “De zwangerschap is een spannende periode, waarin veel aanstaande ouders onzeker zijn en behoefte hebben aan informatie. In de podcast geven we betrouwbare informatie, evenals grappige en persoonlijke anekdotes. We hopen hiermee dat zwangere vrouwen horen dat ze er niet alleen voor staan en dat het normaal is om met twijfels en vragen te zitten.”

Uitbreiding van het advertentieaanbod

Met de podcast breidt 24Baby.nl naast haar content ook de beschikbare advertentiemogelijkheden verder uit. Behalve de website, app en nieuwsbrieven waar je als merk gericht de doelgroep kan bereiken, is er ook via deze podcastserie een nieuw kanaal bijgekomen. Op dit moment is het mogelijk om een gesponsord bericht in vier afleveringen in te kopen. Dit is een heel jaar te beluisteren en inclusief een uitgaande link in de shownotes naar jouw website. De eerste 20.000 luisteraars zijn daarbij gegarandeerd. Er zijn nog een aantal blokken beschikbaar. Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

We horen graag van je!

Neem contact op