Vacature Stagiair(e) Community Manager

Binnenkort start 24Baby.nl een community. Aan jou de uitdagende taak om mee te werken aan een plan van aanpak en ervoor te zorgen dat onze community ontploft.

Wie zijn wij?

24Baby.nl is de online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Maandelijks bereiken we meer dan 1.000.000 bezoekers. Dit zijn voornamelijk mensen met een kinderwens, zwangere vrouwen en ouders van een baby. In totaal worden er 4.700.000 pagina’s per maand bekeken op 24Baby.nl.

Als relatief jonge organisatie is 24Baby.nl een informele, dynamische omgeving met iedere dag weer nieuwe uitdagingen. Wij zijn gevestigd in Leiden (Middelstegracht 89v, 2312 TT).

Wie ben jij?

  • Je kan met iedereen goed communiceren en hebt een goed gevoel voor groepsdynamiek
  • Door mensen op de juiste manier te benaderen kan je ze activeren en enthousiasmeren
  • Je bent proactief en ondernemend
  • Je hebt affiniteit met de online wereld
  • Je hebt hbo- of wo-denkniveau

Je hoeft dus niet zwanger te zijn of kind te hebben om bij ons te werken. Je moet het onderwerp natuurlijk wel interessant vinden.

Wat zijn je werkzaamheden?

Het is een nieuwe functie, je kan hier dus grotendeels zelf invulling aan geven. Je zal een plan van aanpak maken, maar deze ook direct in de praktijk brengen. Denk aan het aanstellen van moderators, het starten van topics, het inregelen van het forum, etc.

Alles wat je doet is erop gericht om de community actief te krijgen en ervoor te zorgen dat het een prettige digitale plek wordt voor (aanstaande) ouders. Hoe? We horen graag hoe creatief je bent!

Wat bieden wij?

Een unieke stageplek, waar je alles kan leren over schrijven voor internet, online marketing en ondernemen. Doordat wij een kleine organisatie zijn kunnen we persoonlijke begeleiding bieden en zijn we flexibel bij het invullen van de stage. Zo zijn wij in staat jou een op maat gemaakte stage te bieden.

Interesse?

Stuur dan een mail naar matthijs@24baby.nl t.a.v. Matthijs. Je hoeft geen serieuze sollicitatiebrief te sturen, een vlotte enthousiaste mail stellen wij meer op prijs! Vergeet je cv niet mee te sturen.

Werken bij 24Baby.nl

Wil je meer weten over werken bij 24Baby.nl of toch op zoek naar een andere vacature?

Alle vacatures
2019-04-24T08:24:45+00:00