Vacature Stagiair(e) Webredactie

24Baby.nl is op zoek naar een leergierige stagiair(e) met een passie voor schrijven. Lezen onze bezoekers straks jouw artikelen?

Let op: Door de huidige omstandigheden werkt iedereen bij 24Baby.nl op dit moment thuis. Wij vinden dat we hierdoor geen passende stage kunnen bieden. Om deze reden is deze stageplek tot en met maart 2021 niet open. Solliciteren voor een stage na maart 2021 is wel mogelijk.

Wie zijn wij?

24Baby.nl is de online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Maandelijks bereiken we meer dan 1.000.000 bezoekers. Dit zijn voornamelijk mensen met een kinderwens, zwangere vrouwen en ouders van een baby. In totaal worden er 4.700.000 pagina’s per maand bekeken op 24Baby.nl.

Als relatief jonge organisatie is 24Baby.nl een informele, dynamische omgeving met iedere dag weer nieuwe uitdagingen. Wij zijn gevestigd in Leiden (Middelstegracht 89v, 2312 TT).

Wie ben jij?

  • Je hebt een vlotte pen en schrijft het liefst de hele dag
  • Je schrijft liever een artikel dat perfect is, dan dat je meerdere matige artikelen schrijft
  • Je bent proactief en ondernemend
  • Je hebt affiniteit met de online wereld
  • Je hebt hbo- of wo-denkniveau
  • Je zoekt een uitdagende meewerkstage

Je hoeft dus niet zwanger te zijn of een kind te hebben om bij ons te werken. Je hoeft ook geen persoonlijke blogs te schrijven, hoewel dit natuurlijk wel tot de mogelijkheden behoort.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je wordt een volwaardig redactielid. Alles wat op de redactie gedaan wordt, doe jij dus ook. Je hebt de vrijheid om zelf onderwerpen te bedenken die passen bij 24Baby.nl, schrijft de artikelen zelfstandig en doet waar nodig onderzoek of houdt interviews. De nadruk zal liggen op kwalitatieve en inhoudelijke artikelen, maar er is ook ruimte voor wat luchtigere onderwerpen.

Indien je interesse ook ligt op het gebied van nieuwsbrieven en social media kan je hier ook in meedraaien en na enige tijd zelfs verantwoordelijk voor worden.

Wat bieden wij?

Een unieke stageplek, waar je alles kan leren over schrijven voor internet, online marketing en ondernemen. Doordat wij een kleine organisatie zijn kunnen we persoonlijke begeleiding bieden en zijn we flexibel bij het invullen van de stage. Zo zijn wij in staat jou een op maat gemaakte stage te bieden.

Interesse?

Stuur dan een mail naar matthijs@24baby.nl t.a.v. Matthijs. Je hoeft geen serieuze sollicitatiebrief te sturen, een vlotte enthousiaste mail stellen wij meer op prijs! Vergeet je cv niet mee te sturen.

Werken bij 24Baby.nl

Wil je meer weten over werken bij 24Baby.nl of toch op zoek naar een andere vacature?

Alle vacatures
2020-10-21T14:32:23+00:00