Vacature (Junior) Campagnemanager

24Baby.nl is per direct op zoek naar een (Junior) Campagnemanager die ons team komt versterken. Lijkt het je leuk om campagnes op te tuigen voor onder andere De Rijksoverheid, bol.com en Babypark? Lees dan snel verder! Reageren kan t/m 10 oktober.

Wat zijn je werkzaamheden?

In eerste instantie zal je de campagnemanagers ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van de campagnes. Na de eerste maanden zal je ook verantwoordelijk worden voor je eigen campagnes en als je het leuk vindt ook betrokken worden bij het binnenhalen van nieuwe campagnes.

Je taken zijn onder meer:

 • Contact onderhouden met adverteerders. Je beantwoordt mailtjes en telefoontjes, zorgt ervoor dat campagnes live gaan en schuift aan bij klantmeetings (hopelijk binnenkort ook weer buiten de deur).
 • Voorstellen maken voor (potentiële) adverteerders. Samen met de adverteerder en je collega’s ga je aan de slag om een passend voorstel te maken.
 • Het schrijven van commerciële uitingen. In overleg met de adverteerder vertaal je hun boodschap in zo scherp mogelijke uitingen. Hierbij denk je mee over zowel de tekst als het beeld dat past bij de campagne.
 • Campagne-uitingen inplannen. In overleg met de redactie plan je campagnes in en zorg je dat de adverteerders op de gewenste momenten zichtbaar zijn.
 • Maandelijkse rapportages opmaken. Je haalt de statistieken uit onder andere Google Analytics en maakt hier een mooi rapport van voor de adverteerders.
 • Evalueren campagnes. Regelmatig plan je een evaluatie in met de adverteerders en kijk je samen waar de campagne nog beter kan.
 • Kansen spotten. Met welke partijen moeten we nog meer gaan samenwerken?

Wie zoeken we voor deze functie?

Je hoeft natuurlijk niet zwanger te zijn of een kindje te hebben om bij ons te werken. Het is wel belangrijk dat de onderwerpen ‘zwangerschap’ en ‘baby’ je interesse hebben.

We geloven niet in ‘de perfecte kandidaat’, maar we zijn op zoek naar iemand die:

 • (Net) een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond en maximaal 1-2 jaar werkervaring
 • Proactief en ondernemend is
 • Goed kan plannen en het overzicht kan behouden
 • Van afwisseling houdt (en daarmee om kan gaan)
 • Affiniteit heeft met de online wereld
 • Commercieel kan denken en creatieve oplossingen kan vinden
 • Goed kan schrijven en zich kan inleven in de doelgroep

Wie zijn wij?

24Baby.nl is dé online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Maandelijks bereiken we meer dan 2,1 miljoen bezoekers. Dit zijn voornamelijk mensen met een kinderwens, zwangere vrouwen en ouders van een baby. In totaal worden er maandelijks 11 miljoen pagina’s op de website bekeken en 33 miljoen in de app. Sinds het begin van dit jaar zijn we ook gestart in Duitsland met 24Schwanger.de.

Als relatief jonge organisatie is 24Baby.nl een informele, dynamische omgeving met iedere dag weer nieuwe uitdagingen. Wij zijn gevestigd in Leiden (Middelstegracht 89v).

Wat bieden wij?

We werken momenteel met tien collega’s aan de website, app, nieuwsbrief, podcast en socialmediakanalen van 24Baby.nl en groeien nog steeds snel. Dit zorgt ervoor dat jij samen met ons mee kan groeien. Je leert veel over schrijven voor online kanalen en het succesvol optuigen van campagnes voor (internationale) merken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en doordat we met een klein team zijn, bepaal jij samen met ons de koers van 24Baby.nl.

Een functie van 32 of 40 uur per week behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie bieden wij een contract voor 7 maanden aan, met een reëel uitzicht op verlenging.

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan voor zondag 10 oktober 2021 een sollicitatie naar matthijs@24baby.nl t.a.v. Matthijs. Je hoeft geen serieuze sollicitatiebrief te sturen, een vlotte, enthousiaste mail stellen wij veel meer op prijs! Vergeet niet je cv toe te voegen. Eventuele vragen mag je natuurlijk ook tussentijds mailen. Wie weet tot snel!

Werken bij 24Baby.nl

Wil je meer weten over werken bij 24Baby.nl of toch op zoek naar een andere vacature?

Alle vacatures