Werken bij2022-11-02T12:01:18+00:00

Werken bij 24Baby.nl

24Baby.nl: een kleine organisatie met een groot bereik én grootse plannen. Hierdoor kunnen we jou als onze nieuwste collega leuke kansen bieden en schakelen we altijd snel. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar er is ook altijd tijd om een balletje te trappen (letterlijk!). Doordat we met een klein team zijn, bepaal jij samen met ons de koers van 24Baby.nl.

Wat we doen

24Baby.nl is dé online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Kijk eens rond op onze website, dan kom je veel informatieve artikelen tegen over alles van de eerste zwangerschapstest tot de peuterpuberteit.

In totaal (website + app) worden er meer dan 19.000.000 pagina’s per maand bekeken op 24Baby.nl. De content die je maakt, bereikt dus een grote groep lezers.

Vaste collega’s

We groeien hard, dus kijk regelmatig op deze pagina voor het actuele vacature-overzicht als je interesse hebt om bij 24Baby.nl te werken.

Stages

Wij zijn jong, ambitieus en vol toekomstplannen. Lijkt het jou leuk om met ons mee te groeien? 24Baby.nl staat altijd open voor leergierige en ondernemende stagiaires.

24Baby.nl is Website van het Jaar - Gezondheid

Vacatures

Strategisch Marketingconsultant

Ben jij sociaal, creatief en zelfstandig en lijkt het je leuk om campagnes te bedenken voor merken die zich richten op (aanstaande) moeders?

Meer Informatie

Wil je meer weten over 24Baby.nl, heb je feedback of een vraag?

Neem contact op
Ga naar de bovenkant