Loading...
Werken bij2020-05-29T01:42:55+00:00

Werken bij 24Baby.nl

24Baby.nl: een kleine organisatie met een groot bereik én grootse plannen. Hierdoor kunnen we jou als onze nieuwste collega leuke kansen bieden en schakelen we altijd snel. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar er is ook altijd tijd om een balletje te trappen (letterlijk!). Doordat we met een klein team zijn, bepaal jij samen met ons de koers van 24Baby.nl.

Wat we doen

24Baby.nl is dé online bron voor informatie rond zwangerschap en baby’s. Kijk eens rond op onze website, dan kom je veel informatieve artikelen tegen over alles van de eerste zwangerschapstest tot de peuterpuberteit.

In totaal (website + app) worden er meer dan 19.000.000 pagina’s per maand bekeken op 24Baby.nl. De content die je maakt, bereikt dus een grote groep lezers.

Vaste collega’s

We groeien hard, dus kijk regelmatig op deze pagina voor het actuele vacature-overzicht als je interesse hebt om bij 24Baby.nl te werken.

Stages

Wij zijn jong, ambitieus en vol toekomstplannen. Lijkt het jou leuk om met ons mee te groeien? 24Baby.nl staat altijd open voor leergierige en ondernemende stagiaires.

24Baby.nl is Website van het Jaar - Gezondheid

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar leergierige en ondernemende stagiaires. Hieronder vind je de actuele stageplekken. Staat jouw droomstage er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar matthijs@24baby.nl, dan kijken we graag of we in overleg met jou een leuke stage kunnen creëren.

Stage Community Management

24Baby.nl heeft een community. Aan jou de uitdagende taak om mee te werken aan het onderhouden en vergroten van deze populaire digitale omgeving.

Stage Online Marketing

Wij zijn op zoek naar een leergierige en ondernemende online marketeer. Heb jij interesse in SEO, social media en e-mailmarketing? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou.

Stage Webredactie

Wij zijn op zoek naar een leergierige stagiair(e) met een passie voor schrijven. Lezen onze bezoekers straks jouw artikelen?

Meer Informatie

Wil je meer weten over 24Baby.nl, heb je feedback of een vraag?

Neem contact op